Gerard van Dijk Projectstoffering

U heeft een vloer nodig in uw clubhuis, bedrijfskantine, kantoorruimte, horecagelegenheid? Wij adviseren, leveren en leggen diverse vloeren.

Welke vloer is voor uw ruimte geschikt?

Elke ruimte heeft zijn eigen toepassing. De vloer die daarin past, moet natuurlijk optimaal zijn voor die specifieke ruimte. Een vloer in een bedrijfskantine heeft andere eisen dan bijvoorbeeld een een vloerbedekking in een kantoorpand. Het is verstandig om hier goed over na te denken. Uiteraard kunnen wij je in deze adviseren. In grote lijnen zijn dit de verschillende vloeren:

PVC vloer

Een kunststof vloer in zeer veel verschillende kleuren, designs en verschillende diktes. Verkrijgbaar in stroken met een houtstructuur of met de uitstraling van een tegel. Daarbuiten zijn er zijn er nog legio mogelijkheden.

Vaak wordt er voor pvc gekozen omdat het weinig onderhoud vraagt en zeer slijtvast is.

BTB Tegel

Een pvc tegel van 0,7 cm- of 1,0 cm dik. Een multifunctionele, sterke en zeer slijtvaste vloerafwerking. De tegels van 49 bij 49 cm worden gelast zodat er een strakke en vloeistofdichte vloer ontstaat. Eigenschappen: vloeistofdicht, duurzaam, hygienisch, geluiddempend, slijtvast, chemicaliën bestendig, anti slip ook in natte toestand, milieuvriendelijk.

Toepassingen: garagebedrijven, bakkerijen, drukkerijen, horeca, industrie, kantoren, scholen en winkels.

Wil je meer weten over PVC Vloersystemen?

Tapijt en vloerbedekking

Tegels

Tapijttegels zijn er in zeer uiteenlopende soorten en kleuren. Bij tegels denkt men al gauw dat de tegels individueel te zien zijn, maar tegenwoordig is dit bijna niet meer het geval en ziet het er uit als een naadloze vloer. Door de uiteenlopende designs en combinatie van tegels kan men makkelijk een persoonlijke tint aan de vloer geven.

Banen

Tapijt geeft een luxe uitstraling aan een woning of kantoorpand. Daarom wordt er dankzij de ruime keus in diktes en kleuren nog regelmatig voor dit product gekozen.

Linoleum

Dit oersterke product, dat al meer dan 100 jaar wordt gefabriceerd o.a. in Nederland door FORBO, is nog steeds een veel gekozen vloer. Dat komt door de natuurlijke en strakke uitstraling van dit product. O.a. door de uiteenlopende mogelijkheden voor designs en doordat het een bijna 100% natuurproduct is, is linoleum nog vaak het uitgangspunt voor een nieuwe vloer.

Rubber

Zeer slijtvast product met een moderne uitstraling. Doordat rubber brandvertragend werkt, kiest men voor sommige toepassingen juist voor dit product. Rubber is zeer geschikt voor projectmatig gebruik, maar kan ook prima in een woonkamer worden toegepast. Verschillende designs zijn mogelijk en uitermate geschikt voor prefab trappen.

Voorbeelden van ons werk in Projectstoffering