Woningstoffering

Een nieuwe woning? Uitbreiding van uw woonruimte? De basis is altijd uw vloer. Letterlijk de fundering van uw huis. Wij helpen je graag om dit zo goed mogelijk in te vullen. Door advies te geven over de verschillende typen vloeren.

Een gezin met kinderen of alleenstaand? Appartement of woonhuis? Deze factoren kunnen invloed hebben op de vloer welke u kiest. Graag geven wij advies en vertellen wij de voors en tegens van elke vloer.

Welke vloeren leggen wij oa:

PVC vloeren (stroken)

Een kunststof vloer in zeer veel verschillende kleuren, designs en verschillende diktes. Verkrijgbaar in stroken met een houtstructuur of met de uitstraling van een tegel. Daarbuiten zijn er zijn er nog legio mogelijkheden.

Vaak wordt er voor pvc gekozen omdat het weinig onderhoud vraagt en zeer slijtvast is.

Tapijt en vloerbedekking

Tegels:

Tapijttegels zijn er in zeer uiteenlopende soorten en kleuren. Bij tegels denkt men al gauw dat de tegels individueel te zien zijn, maar tegenwoordig is dit bijna niet meer het geval en ziet het er uit als een naadloze vloer. Door de uiteenlopende designs en combinatie van tegels kan men makkelijk een persoonlijke tint aan de vloer geven

Banen:

Tapijt geeft een luxe uitstraling aan een woning of kantoorpand. Daarom wordt er dankzij de ruime keus in diktes en kleuren nog regelmatig voor dit product gekozen.

Linoleum

Dit oersterke product, dat al meer dan 100 jaar wordt gefabriceert o.a. in Nederland door FORBO, is nog steeds een veel gekozen vloer. Dat komt door de natuurlijke en strakke uitstraling van dit product. O.a. door de uiteenlopende mogelijkheden voor designs en doordat het een bijna 100% natuurproduct is, is linoleum nog vaak het uitgangspunt voor een nieuwe vloer.

Rubber

Zeer slijtvast product met een moderne uitstraling. Doordat rubber brandvertragend werkt, kiest men voor sommige toepassingen juist voor dit product. Rubber is zeer geschikt voor projectmatig gebruik, maar kan ook prima in een woonkamer worden toegepast. Verschillende designs zijn mogelijk en uitermate geschikt voor prefab trappen.

Egaliseren

Voor het installeren van vloeren zoals PVC, Linoleum en rubber is een goede basis nodig. Alleen door het toepassen van een goede ondervloer krijgt men een strakke uitstraling. Dit kan door te egaliseren of door het toepassen van een zwevende ondervloer.

Schoonloopmatten

Helaas is de schoonloopmat vaak onderbelicht. Oh ja, nog even een matje en dan is het klaar. Toch kan een goede schoonloopzone tot wel 90% van het eerste vuil tegenhouden, waardoor enorm bespaart kan worden op schoonmaakkosten van een gebouw. Coralmatten van FORBO hebben een ruime keus in de juiste mat voor de juiste vloer.

Voorbeelden van ons werk in Woningstoffering