PVC Vloersystemen

 

PVC Vloeren voor iedere bedrijfsruimte

Gerard van Dijk is gespecialiseerd in PVC Vloersystemen. Wij geven advies, leveren en plaatsen vloeren die speciaal zijn ontwikkeld met specifieke eisen. Hiervan zijn hygiëne, veiligheid en duurzaamheid de belangrijkste factoren waar onze vloeren aan voldoen.

Een grote diversiteit aan toepassingen: slagerijen, bakkerijen, restaurants, grootkeukens, garages, werkplaatsen, zorginstellingen, laboratoria enz. Ook onze HORECAVLOEREN zijn een aanwinst in de branche.

Bijna geschikt voor elke toepassing door de enorm hoge kwaliteit van materiaal in combinatie met de nieuwste plaatsingstechnieken.

Met een van onze systeemvloeren bent u ervan altijd van verzekerd dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt. En niet alleen dat, de vloeren bestaan volledig uit gerecyclede kunststoffen. Dat betekent dat u met de aanschaf meteen een positieve bijdrage levert aan het behoud van een schoon milieu.

Vloeistofdichte vloeren

Olie, chemische stoffen, zuren en andere vloeistoffen hebben geen invloed op onze PVC Vloeren. Daarom perfect toepasbaar voor bedrijfsruimtes waar vloeistoffen worden gebruikt. Maar ook voor ruimtes die extra hygienisch moten zijn. Zoals alle bedrijven in de foodbranche. Doordat onze PVC Vloeren zeer goed zijn schoon te houden.

De duurzaamheid, veiligheid en hygiene van onze vloeren maakt dit de Ultieme Vloer voor iedere bedrijfsruimte. In combinatie met het juist installeren van de vloer, wil je nooit meer anders en hoef je ook nooit meer anders.

Voordelen van PVC vloeistofdichte vloer

Het heeft vele voordelen om een vloeistofdichte vloer te hebben voor bedrijven in de horeca, industrie, scholen, automotive, recreatie en techniek. Voordelen als onderhoud, schoonmaken, veiligheid, duurzaamheid en kosten.

Een veilige werkvloer

Onz PVC vloer is anti-slip, zowel bij een droge als een natte vloer. Dit maak onze vloer zeer veilig en voldoet aan alle eisen die je van een veilige vloer verwacht. Hierdoor is de PVC vloer zeer geschikt voor bijvoorbeeld: slagerijen, visverwerkende bedrijven en andere foodbusinesses.

Hygiënische vloer

Juist in alle bederfgevoelige (food)branches is de PVC Vloer van Gerard van Dijk de juiste oplossing om een hygiënische basis te hebben. Want de vloer vormt letterlijk de basis van jouw bedrijf. Waarbij hygiëne een steeds grotere rol gaat spelen in de industrie. Ook een belangrijk vereiste is dat de vloer efficiënt en effectief gereinigd kan worden om te voldoen aan hygiëne eisen.

Duurzame PVC vloer

Ook duurzaamheid is belangrijk in het huidige werkklimaat. Onze Basic vloertegel bestaat uit hoogwaardig gerecycled PVC en is een multifunctionele, sterke en zeer slijtvaste vloerafwerking. Met innovatieve kracht en kwaliteit ‘made in Holland’ leveren en plaatsen wij PVC vloertegels.
De PVC vloertegels zijn gemaakt van 100% hoogwaardig gerecycled materiaal. De PVC vloertegels van zijn zowel maatschappelijk als economisch duurzaam verantwoord.

Voorbeelden van ons werk in PVC Vloersystemen